Scroll to top

Äntligen jul igen

Fredag 29 november är det äntligen dags för årets julbordspremiär! 


Precis som tidigare år kommer Skatans julbord att vara ett eldorado för den som uppskattar havets läckerheter, ett stort och inbjudande sill- & strömmingsbord, vår egen varmrökta lax och rökta räkor, Skatans underbara gravlax med flera smaksättningar, marinerad sik och mycket annat. Självklart finns även alla de härliga traditionella rätter som skall finnas på ett julbord såsom korvar, patéer, handrullade köttbullar gjorda på svensk KRAV-märkt färs, skinka, spjäll, ostar mm. 

Köket bakar bröd, kakor och gör eget godis och tryfflar, vi kokar senap och gör eget äppelmos till skinkan. För att så många som möjligt skall kunna njuta av vårt fina julbord är alla mejeriprodukter vi använder laktosfria och vi är restriktiva med både gluten och nötter! Miljön är viktig omkring ett julbord tycker vi och därför börjar julstämningen redan på promenaden från parkeringen med marschaller och lyktor. Väl inomhus brinner en välkomnande brasa i spisen och hela restaurangen, både uppe och nere, är juldekorerad och fin.

Pris fredag och lördag kl 18 är 625 kr, övriga dagar och tider 575 kr. Barn betalar 25 kr/år t.o.m 13 år. Välkomstglögg och pepparkakor samt kaffe ingår.

Våra fina hotellrum går att boka om man vill kombinera julbordet med en övernattning ute i en mysig och vacker skärgårdsmiljö. Pris större dubbelrum 1295 kr, pris tvåbäddsrum 1095 kr. Priserna gäller per rum inkl frukost. Julbordet tillkommer.

Vi tar emot bokningar både på julbordet och övernattning redan nu så välkomna att kontakta oss på tel 060-38008 eller på info@skatanscafe.se. Glöm inte att lämna ett telefonnummer om ni mailar oss!
Vi samarbetar med Byberg & Nordin och hjälper gärna till med att boka busstransport t/r Skatan till nettopriser för företag och grupper, bussarna har mellan 20-70 platser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen ut till vackra Skatan för att njuta av ett julbord av högsta kvalitet i en fantastisk miljö!